Ajax

Sneijder naar FC Utrecht; coach Koeman woedend


Ajax en FC Utrecht hebben overeenstemming bereikt over de verhuur van Rodney Sneijder. De verhuur is per direct en loopt tot en met 30 juni 2012. De middenvelder staat nog tot en met 30 juni 2013 onder contract bij Ajax. De Domstedelingen melden dat er een optie tot koop bedongen is, terwijl het er eerst op leek dat Ajax en Sneijder zelf dat niet wilden.

Lees meer: Sneijder naar FC Utrecht; coach Koeman woedend

Steun Cruijff; Ajax supporters steunen Nummer 14

alt

“Wij zijn niet tegen het bestuur van Ajax, wij zijn voor Cruijff!” Aldus de oprichters van de website steuncruijff.nl in een interview met Spits! Doel van de mannen, fervente Ajax supporters: de ‘Rood-Witte Lente’ ingezet door Johan Cruijff met vereende krachten ondersteunen.

Lees meer: Steun Cruijff; Ajax supporters steunen Nummer 14

Stekelenburg breekt duim

alt

Ajax moet het lange tijd zonder zijn eerste doelman stellen. Maarten Stekelenburg heeft tijdens de zaterdagtraining zijn duim gebroken. Verwacht wordt dat hij vier tot zes weken niet kan spelen.

Lees meer: Stekelenburg breekt duim

Gerucht: Huntelaar voor El Hamdaoui

alt

Volgens geruchten in Duitsland en Engeland heeft Ajax volgend seizoen een nieuwe spits. Klaas Jan Huntelaar zou terugkeren naar de Amsterdam ArenA. In Duitsland is men veel minder gecharmeerd van de Nederlandse goaltjesdief, dan bij Ajax. Volgens The Sun kan Mounir El Hamdaoui in de zomer naar Fulham.

Lees meer: Gerucht: Huntelaar voor El Hamdaoui

[2010/2011] De Ridder kan terug naar Ajax

Oud-speler Daniel de Ridder mag zich heugen in hernieuwde interesse van Ajax. De rechtsbuiten, die de club in augustus 2005 verliet voor een verblijf bij het Spaanse Celta de Vigo is in Amsterdam voor verkennende gesprekken met Ajax. “Martin Jol is al langer gecharmeerd van de Amsterdammer”, zegt een bron dichtbij de speler, die onder contract staat bij het Engelse Wigan Athletic tegen highlow.nl. “De contractbesprekingen bevinden zich in een afrondende fase.”

Lees meer: [2010/2011] De Ridder kan terug naar Ajax

[2010/2011] Joark, rust zacht

Zaterdagmiddag 2 juli is om 15.20 uur F-Sider Joark (45) in het AMC overleden. Informatie over de uitvaart staat onderaan het artikel.

Lees meer: [2010/2011] Joark, rust zacht

[2009/2010] Fotoverslag bekerwedstrijd & huldiging

Niks troostprijs! De KNVB beker werd gevierd als een heuse hoofdprijs. Vijf dagen na het gemis van het landskampioenschap versloeg Ajax Feyenoord in De Kuip met 4-1. Bekijk hieronder de foto's van de wedstrijd en de bekerhuldiging...

Lees meer: [2009/2010] Fotoverslag bekerwedstrijd & huldiging

Aanvullende informatie