Ajax

Steun Cruijff; Ajax supporters steunen Nummer 14

Addthis
alt

“Wij zijn niet tegen het bestuur van Ajax, wij zijn voor Cruijff!” Aldus de oprichters van de website steuncruijff.nl in een interview met Spits! Doel van de mannen, fervente Ajax supporters: de ‘Rood-Witte Lente’ ingezet door Johan Cruijff met vereende krachten ondersteunen.

Het gaat niet goed met Ajax. Er heerst onrust binnen de club, er wordt gestunteld buiten het veld, de resultaten onder de huidige beleidsbepalers bieden geen hoop, kortom: zo kan het niet langer. Een groep van 14 supporters heeft daarom besloten de handen ineen te slaan.

“Johan Cruijff valt nauwelijks meer serieus te nemen.” Deze opmerking van Ajax-directeur Rik van den Boog was voor de groep de welbekende druppel. Initiatiefnemer Max van Gellekom: “Na het lezen van deze inmiddels beruchte uitspraak was ik met stomheid geslagen. Het is toch vreselijk dat het huidige bestuur en de directie niet willen meewerken aan Cruijff’s fluwelen revolutie. Helemaal nadat we zeven magere jaren achter de rug hebben zonder enig kampioenschap of Europees succes. Als er niets verandert aan het beleid gaan we weer zo’n periode tegemoet.” Volgens deze supporters ligt de sleutel tot hernieuwd succes bij mensen die daar in het verleden ook voor hebben gezorgd. Simpel gezegd: Cruijff moet de ruimte krijgen om zijn plannen door te voeren.

Hoe ze dat willen bereiken? Door zoveel mogelijk Ajax supporters achter Cruijff te verzamelen. Via de website Steuncruijff.nl, maar ook via de speciale Steun Cruijff Facebook en steun_cruijff Twitter kunnen supporters zich aanmelden. Hoe meer e-mail adressen we hebben verzameld, hoe meer stemmen we hebben om bij de directie van Ajax neer te leggen. Max van Gellekom: “Zie het als een petitie, waarmee we het bestuur willen overtuigen om zo onze club weer op de rails te krijgen.”

STEUN AJAX, STEUN CRUIJFF!
Meld je nu aan op www.steuncruijff.nl

alt
Johan Cruijff (foto: highlow.nl)

Addthis

Commentaar formulier verbergen Commentaar formulier verbergen

Smileys

:confused: :cool: :cry: :laugh: :lol: :normal: :blush: :rolleyes: :sad: :shocked: :sick: :sleeping: :smile: :surprised: :tongue: :unsure: :whistle: :wink: 

  1000 tekens over

 
 

Aanvullende informatie