Cruijff is gestoord

alt

Er lopen helaas nogal wat vreemde vogels rond in de voetballerij. Bestuurders met een groot ego. Zakenmannetjes, die het snelle geld denken te zien. Makelaars, die altijd zogenaamd in het belang van een speler menen te handelen.

Lees meer: Cruijff is gestoord

Ajax-gate in zeven speltips

alt

Ajax-gate in zeven speltips De Ajax-soap die dagelijks over ons heen rolt, had zelfs John de Mol niet kunnen verzinnen. Kijkcijfers gegarandeerd. We kijken nu eenmaal graag naar een goede crisis. De Australische spindoctor Paul Ritchie heeft over crisiscommunicatie het boek ‘Stay on Message’ geschreven. Met daarin zeven speltips. We zetten ze even op een rijtje.

Lees meer: Ajax-gate in zeven speltips

[GameTalk] Rekeningen te vereffenen

Feyenoord thuis: een bekertje er bij is nooit weg. Na de wel erg opzettelijke wanvertoning van de kakkies in Tukkerland hebben we een kleine rekening te vereffenen. Je moet wel echt de hersencellen van een goudvis hebben als de haat voor de vijand groter is dan de liefde voor je eigen club. Ik wil Ajax helemaal niet zien verliezen! Nooit!

Lees meer: [GameTalk] Rekeningen te vereffenen

[GameTalk] Dictator herr Kessler

NEC uit: winnen en afwachten wat er in Breda gebeurt. In de dagen voor de wedstrijd is de spanning in beide kampen aardig opgevoerd. Zo zou NEC graag willen winnen vanwege de vele Tukkers in de selectie en natuurlijk de vreselijke kakkerlak Pothuizen. NAC heeft nog iets om voor te spelen: deelname aan de play-offs voor Europees voetbal.

Lees meer: [GameTalk] Dictator herr Kessler

[GameTalk] Zal het dan toch nog?

Heracles thuis: winnen en afwachten wat er in Tukkerland gaat gebeuren. Alhoewel, hoe kan een matig team winnen in Enschede? Twente heeft geloof ik een keer gelijk gespeeld thuis en de rest gewonnen, net als Ajax trouwens. Iedereen lacht om de kakkies. Kakkiesfans die willen dat hun team gaat verliezen. Zo vreemd is dat toch niet allemaal; verliezen went namelijk ook.

Lees meer: [GameTalk] Zal het dan toch nog?

Aanvullende informatie