Jong Ajax

[FOTOVERSLAG] Copa Amsterdam: Ajax 4e, Boilessen beste speler

Chelsea FC is winnaar geworden van de Gestion Copa Amsterdam 2010. Chelsea heeft uit handen van de Wethouder Sport van de gemeente Amsterdam, Eric van der Burg, en Ajacied Daley Blind (verhuurd aan FC Groningen) de beker uitgereikt gekregen. De ploeg versloeg in de finale Sevilla met penalties. Op de derde plaats eindigde AZ, daarna Ajax, als vijfde Fluminense, daarna Chivas, de nummer zeven was FCNH en als laatste Botafogo. De Deense verdediger Nicolai Boilesen van Ajax werd tot beste speler van het toernooi uitgeroepen.

Lees meer: [FOTOVERSLAG] Copa Amsterdam: Ajax 4e, Boilessen beste speler

[2009/2010] Jong Ajacied Aslan verlaat Ajax

Na dertien jaar gespeeld te hebben bij Ajax gaat verdediger Deniz Aslan op zoek naar een nieuw avontuur. Aslan vertelt tegenover Highlow.nl dat hij verhuist naar een nieuwe club. “De wedstrijd tegen Jong FC Twente is mijn laatste officiële wedstrijd in Ajax-tenue geweest”, aldus Aslan die met veel pijn zijn geliefde club moet verlaten. Doelverdediger Sergio Padt weet nog niet wat er met hem gebeurt, maar wil wel verhuurd worden.

Lees meer: [2009/2010] Jong Ajacied Aslan verlaat Ajax

[2009/2010] Muisstil in de kleedkamer [fotoverslag]

Jong Ajax heeft de titel net verspeeld. In de kleedkamer is het stil, muisstil. De deur blijft lang dicht. Het 2-2 gelijkspel tegen Jong FC Twente was onnodig en onverwacht. De 1500 toeschouwers kwamen een dag na de deceptie in Nijmegen en Breda voor niks naar De Toekomst. Ajax verloor andermaal het kampioenschap van FC Twente. Pieter Huistra nam daardoor zonder prijs afscheid van Ajax.

Lees meer: [2009/2010] Muisstil in de kleedkamer [fotoverslag]

[2009/2010] Jong Ajax verspeelt titel tegen Jong FC Twente (2-2)

Jong Ajax heeft maandagavond het kampioenschap verspeelt door met 2-2 gelijk te spelen tegen Jong FC Twente. Jong PSV won wel met 4-0 van Willem II en heeft daarmee de titel in de Beloftencompetitie gewonnen. Jong Ajax kwam wel op een 1-0 voorsprong, maar verspeelde de titel in de laatste tien minuten van de eerste helft door twee keer knullig te verdedigen.

Lees meer: [2009/2010] Jong Ajax verspeelt titel tegen Jong FC Twente (2-2)

Aanvullende informatie