Lekken & overspel, bedriegen en bedreigen

alt

Moderne communicatie? Is: niets blijft meer geheim. Op Twitter, Faceboook en hoe het allemaal heten mag.’Lekken’ is de nieuwe eerste levensbehoefte, lijkt het wel. Voorbeeldje? De besloten ledenraad van Ajax was afgelopen maandag nog niet beëindigd of ik had al drie desbetreffende berichten te pakken. Ik kon dus uit drie bronnen opmaken dat...

Lees meer: Lekken & overspel, bedriegen en bedreigen

[Tijd voor Van de Rijt] Slotakkoord

Twee weken geleden verscheen de laatste Tijd voor Van de Rijt op highlow.nl. Even plotseling als bij zijn verschijnen, verdween de columnist Peter van de Rijt. Ontegenzeggelijk met veel gevoel voor drama en gevat in een unieke eigen mening, was ruim vier jaar lang iedere dinsdag highlow.nl het domein van Peter van de Rijt. Het slotakkoord is aan de columnist zelf…

Lees meer: [Tijd voor Van de Rijt] Slotakkoord

[Tijd voor Van de Rijt] Van den Boog kan en moet beter

Rik van den Boog is nu ruim een jaar algemeen directeur van de Ajax. Hoe moeten wij terugkijken nu hij een jaar de baas in bij de Amsterdam Football Club NV? Het mag allemaal wel wat beter en meer uitgesproken, met meer gevoel voor representatie. Het oog wil ook wat, maar de inhoud is minstens zo belangrijk.

Lees meer: [Tijd voor Van de Rijt] Van den Boog kan en moet beter

[Tijd voor Van de Rijt] Talent alleen is onvoldoende

Met alleen kwaliteit word je geen kampioen. Real Madrid en Chelsea kochten ieder talent, maar wisten de titel niet te veroveren. Ajax heeft een kwalitatief zeer goede ploeg, maar gamen, hiphop video`s maken, shoppen en uitgaan, lijken prestaties vaak te dwarsbomen.

Lees meer: [Tijd voor Van de Rijt] Talent alleen is onvoldoende

[Tijd voor Van de Rijt] Na Portugese zon slaat winterkou Ajax in de benen

Het gelijkspel van Ajax tegen Feyenoord had misschien wel een overwinning moeten zijn, maar was eigenlijk terecht het maximum haalbare. En daarmee hebben de Amsterdammers na de winterstop punten laten liggen in de strijd om de koppositie. Alweer. Sinds de vakantie in Portugal is Ajax weggezakt naar een middelmatig niveau.

Lees meer: [Tijd voor Van de Rijt] Na Portugese zon slaat winterkou Ajax in de benen

Aanvullende informatie